PANASONIC Toughbooks

Panasonic Toughbooks

Panasonic Toughbook modellen er i en klasse for seg selv med sin robuste design, som både er støvtett, vanntett, vibrasjonssikret og fallsikret opp til 180 cm høyde. Sortimentet av toughbooks spenner bredt fra bærbare data til tablets og er designet til å klare både ekstremt lave og høye temperaturer.

Utsett Panasonic Toughbook modellene for noen av de største utfordringer som bedrifter, offentlige institusjoner og militærtjeneste kan stå ovenfor. Panasonic Toughbook klarer det meste. Det robuste design sikrer at det alltid er adgang til store mengder data selv for folk ute i feltet. Informasjon blir levert i realtid. Uansett hvor den enkelte toughbook befinner seg, er produktet alltid til tjeneste og bidrar til økt effektivitet og produktivitet i feltet.

Alle Toughbook-modeller er designet til å overleve både ekstremt lave og høye temperaturer. Sortimentet dekker over bærbare data og tablets i forskjellige versjoner. Felles for alle modeller er at de er robuste, støvtette, vanntette, vibrasjonssikre og fallsikre. Toughbooks tar eksempelvis ikke skade av å falle fra maksimum 180 cm høyde.

På grunn av det robuste design kan Panasonic Toughbook-modellene motstå litt av hvert. Mange utfordringer kan oppstå i bedrifter og offentlige institusjoner, samt i forbindelse med militærtjeneste, som stiller store krav til produktets hardførhet. Panasonic Toughbook-modellene er alltid til tjeneste og sikrer adgang til store mengder data for folk ute i feltet. Uansett hvor en toughbook befinner seg, blir viktige informasjoner levert i realtid, og det skaper potensialer for økt effektivitet og produktivitet.

Panasonic Toughbook-modellene klarer nesten enhver utfordring som man opplever noen ganger i både offentlige institusjoner og firmaer. Man kan også oppleve disse utfordringene i forbindelse med militærtjeneste. Panasonic Toughbook-modellene kan også hjelpe til med at vanlige folk kan få god adgang til store mengder data, samt levere informasjon i realtid. Dette er ikke avhengig av hvor de befinner seg, og dette øker effektiviteten og produktiviteten.

Toughbooks er veldig godt egnet til forbindelser ute i feltet, og da spesielt innenfor områder som f.eks. byggeri, luftfart, oppsøkende salgsarbeid og i den offentlige sektoren på grunn av den unike funksjonsevnen når den utsettes for ekstreme miljøer som hele tiden skifter. 

Vi tilbyr Panasonic Toughbook og Toughpads løpet av bare 4-5 dager, ferdig konfigurert.

Vare 1 til 9 av totalt 10

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

Vare 1 til 9 av totalt 10

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge